Bine ai venit

Dragă cititorule, ai ajuns pe blogul meu. Ştiu, sună urât "blogul meu". Aşadar, ai ajuns în locul unde eu îmi scriu opiniile despre sport. Te invit să le citeşti şi te invit să le comentezi. Aş vrea să purtăm un dialog civilizat pe teme sportive. Dacă vrei, eşti liber să-ţi scrii propriile articole despre absolut orice sport.

Te invit la un "dialog sportiv".

miercuri, 24 septembrie 2008

UCM RESITA – STEAUA MFA 22-22 (12-13)

UCM Resita si Steaua MFA au jucat astazi primul derby al Ligii Nationale de Handbal in cadrul etapei a IV-a. Cele doua echipe, favorite la castigarea campionatului, au aliniat aproape cele mai bune echipe de la noi lipsind extrema Vujadinovic.

In sala din Resita in fata a 1200 de spectatori, meciul a fost unul foarte disputat, prima repriza fiind foarte echilibrata. Steaua a inceput mai bine si s-a desprins la 2 goluri destul de repede, dar resitenii au revenit si pana la pauza s-a mers cap la cap, cei doi portari evidentiindu-se prin interventiile lor, fiecare dintre ei aparand cate o lovitura de la 7 metri. La pauza scorul a fost 13-12 in favoarea campionilor.
Repriza a doua s-a jucat cu mai multa ardoare, dar din pacate cu la fel de putine reusite tehnice din partea jucatorilor. A doua parte a reprizei a dus la o cadere a echipei noastre pe fondul ratarilor jucatorilor, doua lovituri de la 7 metri ratate, resitenii despranzandu-se cu 10 minute inainte de final la 3 goluri, cel mai mare avantaj al unei echipe din tot meciul. Din fericire jucatorii nostri nu s-au pierdut cu firea si au recuperat, egaland cu un minut inainte de final. Finalul a fost incandescent cu stelistii aflati in aparare reusind sa scape fara gol, ultima faza aducand si un cartonas rosu pentru echipa gazda la un gest nesportiv asupra portarului Ivezic.
Un derby foarte disputat intre doua dintre cele mai bune echipe din Romania, cu mai putine reusite tehnice dar cu foarte mare risipa de energie din partea ambelor echipe, in final rezultatul fiind echitabil pentru ambele echipe.

Steaua : Ivezic, Ciobanu – Mazilu, Rudic (3), Stavrositu (4), Sania (6), Nadoveza (2), M. Tudor (3), Georgescu (2), Cian (1), Novanc (1), Savenco.

C. Otelea: ,,Felicit echipa, astazi au aratat ca o adevarata echipa, rezultatul ne satisface in perspectiva meciurilor din cupele europene”

Urmatorul meci al echipei noastre va fi sambata de la ora 19, acasa la sala din Chiajna impotriva rivalilor de la Dinamo Baumit.

Niciun comentariu: