Bine ai venit

Dragă cititorule, ai ajuns pe blogul meu. Ştiu, sună urât "blogul meu". Aşadar, ai ajuns în locul unde eu îmi scriu opiniile despre sport. Te invit să le citeşti şi te invit să le comentezi. Aş vrea să purtăm un dialog civilizat pe teme sportive. Dacă vrei, eşti liber să-ţi scrii propriile articole despre absolut orice sport.

Te invit la un "dialog sportiv".

miercuri, 16 aprilie 2008

Cupa României - Avancronică

În această seară, de la ora 20.30, Dacia Mioveni şi CFR Cluj se întalnesc în prima semifinală a Cupei României. Ca şi pana acum, meciul va fi transmis în direct de postul Antena 1.

În prima ligă, situaţia nu este roză pentru nici una dintre echipe. Dacia se află pe loc retrogradabil, motiv pentru care antrenorul Cârţu menajează câtiva titulari. De partea cealaltă, pentru Andone Cupa României este trofeul cel mai la îndemână, titlul fiind departe de Gruia. Astfel, tehnicianul clujenilor va incepe partida cu formatia de bază, nici o vedetă nefiind menajată. În continuare Fabbiani este ţinut pe banca de rezerve, marcatorul golului în meciul cu Rapid, Diego Ruiz, având şansa de a juca si în Cupa ca titular in atac.

Niciuna din echipe nu are în palmares acest trofeu, însă, antrenorilor nu le este străină Cupa. Andone are trei asemenea trofee, toate caştigate cu Dinamo, în timp ce omologul său se poate mândri cu trofeul din 1991, când a reuşit eventul cu Universitatea Craiova.

Echipe probabile:

Dacia Mioveni:
Stanca - Ghindeanu, Olteanu, Daouda, I. Baicu - Balauru, Murgan, Frăsineanu, R. Neagoe - Cr. Bratu, I. Savu

Rezerve: Răduţă, Trofin, Vladu, Ir. Voicu, Chiacu, A. Neagoe, Chihaia.
Antrenor Sorin Cârţu

CFR Cluj:
Nuno Claro - Tony, Cadu, De Sousa, Panin - Trică, Dani, G. Mureşa, Culio - Ruiz, Semedo

Rezerve: Stăncioiu, M. Jose, Dubarbier, Peralta, Fabbiani, Leao, Dorsin
Antrenor Ioan Andone



Niciun comentariu: