Bine ai venit

Dragă cititorule, ai ajuns pe blogul meu. Ştiu, sună urât "blogul meu". Aşadar, ai ajuns în locul unde eu îmi scriu opiniile despre sport. Te invit să le citeşti şi te invit să le comentezi. Aş vrea să purtăm un dialog civilizat pe teme sportive. Dacă vrei, eşti liber să-ţi scrii propriile articole despre absolut orice sport.

Te invit la un "dialog sportiv".

vineri, 2 mai 2008

Soc in Giulesti


UTA a câştigat cu 3 la 2 împotriva Rapidului, care poate pierde poziţia a treia împotriva celor de la Dinamo.

Giuleştenii au vrut să arate că pot juca un fotbal frumos şi în lipsa unui obiectiv clar. I-au ajutat fotbaliştii arădeni, care au avut la rândul lor un ţel: să-şi dovedească faptul că Liga pe care o vor părăsi nu e totuşi o pălărie prea mare.

Gazdele s-au apropiat uşor de poarta Mârne şi în minutul 18 Boya a reluat imparabil cu capul, din 8 metri, în urma unei centrări a lui Bozovic. „Va fi 4-0!”, s-a auzit o voce din tribună. UTA nu a fost însă de acord iar Todea prinde poate şutul vieţii şi îl învinge pe Coman de la 25 de metri lateral stânga. Cu orgoliul rănit, rapidiştii au urcat apoi mai convingător în atac. Eforturile elevilor lui Rada au fost răsplătite, acelaşi Boya aducându-i din nou pe rapidişti în avantaj, chiar înainte de pauză.

La reluare, fiecare echipă îşi trece în cont câte o ocazie însă cei care reuşesc să marcheze sunt oaspeţii. UTA egalează, jucătorii se închină sporind regretele că de la anul vor juca în eşalonul secund. Şi pentru ca surpriza să fie una completă, Ibeh închide tabela la un 2-3 nesperat.

Prosport

Niciun comentariu: